Trots att en vattenflaska är så pass enkel och praktisk, så finns det en rad alternativ för den som har olika behov eller önskemål. De flaskor som du hittar på printoz.se kommer i flera olika format och design för att passa alla smaker och tillfällen. Om du vill ha den vanliga transparenta plastflaskan att ta med till gymmet, är det bara att säga till. Om det istället är en smart flaska du är ute efter, kan du prova de eftertraktade shaker-liknande modellerna med en behållare för teer, frukt eller pulver som sedan lätt blandas och skakas med vattnet. Just denna nya flaskvariant har börjat sälja som smör i solsken och är en relativt ny uppfinning som har blivit ett glädjerus för alla fitness-freaks.

Olika modeller

Varför inte testa den ikoniska formen med ett stort handtag i mitten som utgör ett hål i flaskans mittpunkt? Eller prova på en flaska med smart bärhandtag som du lätt kan fästa i rem eller styre på cykeln när du är ute och terrängcyklar. Det finns även flaskor med smarta egenskaper som gör att du kan dricka i rörelse utan att oroa dig för att spilla och dessa kan lämpa sig extra bra för ridning, löpning eller sportflygning.

Det finns även hopvikbara vattenpåsar i silikon eller mugg-flaskor som du kan hälla ditt kaffe i om du vill. Vattenflaskor idag är så mycket mer än bara en vanlig cylinder med vätska – den fyller de mest finurliga funktioner och kan vara rena glädjespridaren genom sina klara färger och coola tryck. Samtidigt är det en billig produkt som alla har råd med, så om du har en liten budget eller vill handla en liten samling med olika varianter, så är detta inget bekymmer. Med printoz.se och dess fördelaktiga prisklasser, kan du alltid hitta något som passar dig och ditt företag.