Inom profilreklam är vattenflaskan en av de vanligaste produkterna och också bland de mest använda. Alla behöver nämligen vatten och för dem som har lite svårigheter att dricka regelbundet under dagen, kan en snygg vattenflaska kanske höja motivationen. Istället för att ha en vattendispenser ståendes någonstans på avdelningen som får folk att gå långt för att ta sig en klunk, kan vattenflaskan alltid stå inne på de anställdas kontor eller i lagerlokalen så att folk kan dricka när de vill.

Gör din vattenflaska unik

Vattenflaskor kan med fördel distribueras ut på alla tänkbara arbetsplatser, eftersom varje person behöver dricka. Och för att sätta ditt företags prägel på flaskan, så är det perfekt att trycka upp egna flaskor med tryck, budskap eller logga. På så sätt kan dina kunder eller anställda även ta med sina kära vattenflaskor när de är ute på stan, tränar på gymmet eller bara arbetar i lugn och ro. Det finns gott om vattenflaskor men det finns inte många som är förknippade med just ditt företag. genom att trycka din logga på den och samtidigt ge flaskan en snygg färg eller form, kan du sprida ditt varumärke snabbare och effektivare.

Alla behöver en vattenflaska

Att handla vattenflaskor som går helt i linje med ditt företag och inredning, stil, värderingar o.s.v. gör att de blir de ultimata reklamprodukterna att dela ut. En vattenflaska blir en perfekt present både till höst, vinter, vår eller sommar och kan användas överallt. Det finns faktiskt många som går iväg och tränar och glömt att inhandla en vattenflaska, vilket då leder till att de springer in i badrummet så fort de blir törstiga, alternativt tar med en skruttig flaska som det en gång varit coca-cola i. Dessa är varken fräscha eller fyller någon vidare funktion eftersom de lätt ramlar. De rymmer heller inte mycket, vilket en vanlig vattenflaska gör.