Som sagt, en vattenflaska har många fördelar för både användaren och företaget som delat ut den som profilreklam. Att tillverka en vattenflaska och trycka upp, är verkligen ingen dyr åtgärd för att öka sin varumärkesspridning. Och det är dessutom en av de mest prisvärda produkterna att ha i sitt sortiment av reklamprylar. Vattenflaskor kan behållas en lång tid framöver om de är tillverkade i rätt material. Det enda som krävs är att användaren själv ser till att skölja ur och diska dem med jämna mellanrum för att undvika bakterier som lägger sig och gror i flaskan och vid själva munstycket.

En varaktig lösning

När du ska välja vattenflaska är det bra att satsa på ett starkt och tåligt material som kan tänkas ramla både här och där. När man går med en vattenflaska i handen och slutligen ställer ifrån sig den, är det vanligt att den faller och stöter emot något eller blir till-sparkad. Om det då är en flaska av vanlig tunn plast, kan den lätt få bucklor eller gå sönder. Välj därför ett slitstarkt material som är enkelt att rengöra och som samtidigt ser snyggt ut. Med rätt vattenflaska får du inte bara en produkt som hänger med under lång tid – den ger även bra exponering gentemot användaren som inte behöver byta ut den hela tiden.

Vänd dig till printoz.se

De leverantörer som trycker upp vattenflaskor med företagsloggor eller budskap, är många. Printoz.se har en lång erfarenhet av just vattenflaskor i olika färger och former som blir en idealisk profil-reklamprodukt till dig och dina anställda. Vattenflaskor kan även ges bort till kunder som en gåva och blir ofta en uppskattad present. En mycket smart produkt att ställa på träningscenter och gym, på skönhetskliniker för att uppmuntra till träning eller bara ha på mässan i montern. Kolla in printoz sortiment av vattenflaskor och bestäm dig för den typ som på allra bästa sätt representerar ditt företag. Sedan är det bara att trycka upp din företagslogga eller det budskap som önskas.