Det som är extra fördelaktigt när man satsar på profilreklam är att trycka upp logga eller budskap på produkten i fråga. Detta gör att det blir enkelt och tydligt för folk att se ert företagsnamn och associera era produkter med ert företag. Utan ett tryck kan produkten vara vilken pryl som helst och det är inte direkt det som är tanken med det hela.

Tryck och budskap

En vattenflaska är normalt inte så stor även om de kan beställas i en rad varianter, men det budskap som ska vara på flaskans kropp bör vara synligt och klart så att det snabbt går att läsa. I trycket kan du sätta in en del väsentlig information som logga, adress, mejl eller telefonnummer. Detta är enkelt att rymma på flaskans båda sidor och ger bra uppmärksamhet för bäraren eller förbipasserande. Vill du även slänga in en text som innehåller ett budskap som förknippas med ditt företag, så är detta också genomförbart.

Då en vattenflaska normalt inte har så många färger i sig, kan du leka loss med tryck och font så att det sticker ut ordentligt. Man skulle kunna tro att flaskans tryckyta inte var speciellt stor men sanningen är den att du får plats med betydligt mer information än du trodde var möjligt.

Se därför till att göra ditt tryck så framträdande som det går och satsa på roliga färger som ligger i samma stil som ditt eget företags grafik och har ett samband med ditt budskap utåt.

Tryck upp vattenflaskor på printoz.se

På printoz.se har man stor erfarenhet av att trycka vattenflaskor och det går lätt att få med all fakta som krävs för en bra profilering. Oavsett om du bara vill ha din logga eller om det är mer som ska få plats, så har printoz personal vanan inne att ge sig i kast med alla önskemål – stora som små.