Vattenflaskor har starkt blivit förknippade med sport och idrott och det är ju inte så konstigt, då man dricker mycket när man utövar träning. Att trycka upp vattenflaskor med en klubblogga är därför som många idrottslag och föreningar gör, dels för att inte blanda ihop flaskorna med det andra laget och dels för att visa den samhörighet som råder på matcherna. På vattenflaskorna går det även att trycka upp spelarnas respektive namn så att man verkligen vet vilken flaska som tillhör vem.

Klubblogga

Sportflaskor med logga på tillhör inte bara ungdomsidrottens idrottslag, utan kan lika gärna fungera på vuxenidrott eller hobbyföreningar som utövar all slags olika sporter. Att känna samhörighet och att dela på glädjen efteråt är A och O för en fortsatt succé om ni vinner matchen och genom att börja med en så liten detalj som en vattenflaska, är ni redan på god väg.

Leta sponsring med vattenflaskor

Om ni är ett lag på frammarsch och skördar framgångar, så är det bra att visa att ni står upp för varandra och att ni gärna visar det utåt. Vattenflaskor med klubblogga kan hjälpa till att sprida ert namn på tävlingar och cuper och kanske det i bästa fall även leder till en sponsring. Det kanske kan låta konstigt att en så enkel sak som en tryckt vattenflaska kan göra så stor skillnad, men faktum är att ju mer gemenskap man visar upp och ju mer man håller ihop, desto bättre blir lagandan och därmed resultatet. Och om det skulle hända att just ert lag klättrar uppåt i tabellerna, så vill ni förmodligen synas så mycket som möjligt.

Belöna era fans

En vattenflaska med tryck kan även vara en trevlig produkt att ge till era fans som stöttar er i ur och skur. Även dessa förtjänar en upplyftande gest då och då, och vad kan då vara bättre än att sälja billiga och färdigtryckta vattenflaskor att ta med som supporterpryl på matcher?