För att gynna alla mottagare och tilltala de som ska använda dina profilprodukter, så kan du förslagsvis lägga till några extra produkter för att utgöra ett kit eller en liten giftbox. Genom att distribuera ut ett sammansatt kit med lite olika prylar som går hand i hand med vattenflaskan, så kommer dina kunder eller anställda förmodligen uppskatta gåvan mer. En säker plan som också gör att flera produkter kommer till användning på ett optimalt sätt, är att snyggt och prydligt packa in en t-shirt med tryck, en utvald vattenflaska med logga samt en gym-påse för träningssugna själar. Tillsammans blir detta det perfekta kittet som garanterat kommer att göra succé på gymmet eller på matchträningen.

Uppmuntra till rörelse

Tanken är att närma er era kunder på ett finurligt och psykologiskt uttänkt sätt. En vanlig enkel vattenflaska kan glädja många men ett helt kit av produkter kan sporra vemsomhelst att ge sig ut i löpspåret eller på vandringslederna för lite stärkande friluftsliv. Ett kit kan vara en extra bra present under vissa perioder, som exempelvis direkt efter jul när många har frossat i knäck och kola och behöver komma i form igen. Då ligger nyårslöftena fortfarande och väntar på att bli uppfyllda. Ett kit kan också komma som en skänk från ovan när sommaren börjar närma sig och naturen bidrar till en inbjudande joggingtur med fågelkvitter och doftande grönska.

Kittet – en välkomnande gåva

Med ett kit kan dina mottagare även byta saker med varandra om så önskas. Kort och gott blir kittet med vattenflaskan pricken över i:et när man börjar fundera på att bli ett hälsosammare jag. Vattenflaskan med trycket kommer också till sin naturliga rätt när den även är omgiven av andra träningsrelaterade saker. Många blir automatiskt inspirerade av en gym-påse som innehåller alla tänkbara, nya detaljer som man kanske vanligtvis inte har haft lust att gå och inhandla på egen hand.