Sportflaskor eller vattenflaskor med tryck har förmodligen de allra flesta stött på någon gång, antingen via arbetet eller i privata sammanhang när man befunnit sig någonstans och fått en vattenflaska tillgodo att ta med sig hem. Dessa kan verkligen pigga upp i vardagen och bli en snygg liten praktisk detalj på kontoret eller på gymmet. På nätet florerar det av mängder med leverantörer som har de mest udda vattenflaskorna man kan tänka sig – allt för att du som företagare ska kunna skapa en så bra profilering som möjligt.

Ibland kan det kännas som en djungel när man planerar för sin framtida profilreklam och att hitta rätt företag kan vara lite krävande. Dock gör internet allt så otroligt enklare och printoz har stort utbud av vattenflaskor som kan tillfredsställa den mest kräsnaste av kunder.

Bli miljöriktig med en ekologisk flaska

Om du inte är ett fan av plast så kan vi glädja dig med att det numera även finns miljövänliga vattenflaskor att beställa. I dessa fall brukar de vara fria från BPA som är ett ämne i plast som inte är särskilt gynnsamt för vår planet. Eftersom miljötänk är en del av företagens vardag så kan det vara bra att ta steget fullt ut och inhandla flaskor som visar var ni som företag står. Miljövänliga vattenflaskor har en bra kvalité, något som man generellt ska kräva av en vattenflaska.

Printoz utmärkta kvalité

På printoz.se kan du finna ett stort urval av vattenflaskor och sportflaskor som passar till alla tillfällen. Den gemensamma nämnaren för hela sortimentet är att de har en bra kvalité som gör att du kan använda din flaska om och om igen. man har allt från vanliga plastflaskor till termosar och flaskor med karbinhake för lite tuffare stunder. Är du dessutom designmedveten så lär du inte bli besviken. Alla flaskor säljs till ett vettigt pris och du kan också välja den storlek du är ute efter.